Uitslag D1 ronde 4, 15 maart in Veghel

Zondag 15 maart werd in Veghel de vierde ronde van de D1-competitie gezwommen. Neptunus '58 deed daaraan mee met 37 zwemmers, die goed waren voor 84 starts. Er werd gezwommen tegen het organiserende Nautilus, Arethusa (Oss) en WZV (Waalwijk). Er werden 37 persoonlijke records gezwommen. Anouk van Helvoirt verbeterde haar eigen clubrecord op de 100 vlinder. De 4 x 100 wissel met Elke Schellekens, Anouk van Lokven, Linda en Sandra Schellekens zwom een nieuw estafetterecord.

Uitblinkers deze wedstrijd waren de drie jongens die deze wedstrijd drie persoonlijke records wisten te zwemmen. Jeroen van Dinther was op de 50 rug, 100 vrij en 100 school nog niet eerder zo snel, terwijl Camiel Maseland op de 50 en 100 school en 200 wissel zijn pr's bijstelde. Op de 100 school was Jeroen Trimbach 5.5 seconde sneller dan ooit. Onderweg scherpte hij ook zijn pr op de 50 meter aan en later op de middag zwom hij ook nog twee seconden onder zijn pr op de 200 vrij.

Twee persoonlijke records waren er voor: Sven Baijens, Jet vd Bersselaar, Anouk en Demi van Os en Daphne Voets. Sven verbeterde zijn pr op de 100 school met maar liefst negen seconden. Anouk zwom op diezelfde afstand zes seconden sneller dan ooit tevoren. Haar zus Demi stelde haar pr's op de 50 en 100 rug met twee en exact vier seconden bij. Daphne zwom een seconde van haar pr op de 50 rug en vijf seconden van haar pr op de 100 wissel af.

Noud van Boven en Rachel Brunnen zwommen ruim vier seconden onder hun beste tijd op de 100 vrij. Manissa vd Brand was zeven seconden sneller dan ooit op de 200 school. Mark van Dinther zwom vier seconden van zijn pr op de 100 school. Op de 100 wissel en 200 vrij bleef hij slechts een fractie boven zijn beste tijden. Op de 200 wissel zwom Zoë Hellings bijna acht seconden sneller dan ooit. Aniek Pennings verbeterde zich op deze afstand met bijna drie seconden. Anouk van Lokven zwom op de 200 vrij bijna vier seconden onder haar oude toptijd. Op de 50 school zwom Fabiënne Messerschmidt ruim drie seconden sneller dan ooit. Ook Macs vd Doelen, Anouk en Luuk van Helvoirt, Kyra Jongman, Esra Pennings, Elke en Sandra Schellekens, Bo Sluijpers, Lisa Smits en Isa vd Ven zwommen een persoonlijk record.

Uitslag

Tijden per zwemmer

Uitslag per programma


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'